Om Kulturvagnen


Kulturvagnen är ett projekt initierat av Tony Blomdahl och Kerstin Björk. Vi har båda erfarenhet av att jobba publikt med olika konstprojekt och konsertarrangemang. Mestadels har dessa händelser skett i de större städer där vi innan har bott, tillsammans med alla de likasinnade människor man där omger sig med. Vad händer när man längtar bort från stan och skaffar ett hus på landet? Måste vi sluta arrangera olika händelser och sluta förverkliga projekt?

Hur kan man fortsätta arbeta liknande på mindre ställen? Var finns alla lediga lokaler på de mindre orterna och kommer det komma någon dit? Kan lokalen kanske vara flyttbar och ta sig till ställen där människorna råka befinna sig?


Kulturvagnens manifest kokades ner till att vi vill tillgängliggöra och minska avståndet till en konstnärlig upplevelse, därför transporterar vi konsten en bit bort ifrån storstan till landsbygden, kanske rentav ända ut i skogen.


Väl mött!Följ oss gärna på vårt instagramkonto: _kulturvagnen_

Är du intresserad av ett samarbete eller har du andra förslag? Kanske vill du sponsra oss med till exempel vegetarisk korv? Kontakta oss på nedanstående formulär:

 
 
 
 

Tillgänglighet:

Kulturvagnens dörröppning är ca 50 cm. bred och har ett trappsteg. När vi ger konserter finns sittplatser inne i husvagnen nära ingången.

Då vi befinner oss runtom på olika platser kan vi inte alltid påverka omgivningens tillgänglighet exempelvis i fråga om tillgång till WC, parkering, etc. men i den mån vi har möjlighet tar vi reda på och informerar om detta inför varje tillfälle.